Pinterest
Facebook
PDFNyomtatás

feed Műrattan tároló, párnatartó láda

A műrattan párnatartó láda megvédi a bútorok párnáit a nem kívánt szennyeződéstől.

Így nem porosodnak a párnái és a használat előtt egyszerűen csak elő kell venni a ládából, és rá kell helyezni a kerti bútorokra.

 

Műrattanból stílusos otthon!

Mindenki stílusos, ízléses otthonra vágyik, ahová jó hangulatban térhet haza, ahová büszkén meginvitálhatja barátait, vendégeit és ahol egyszerűen jó érzés lenni.

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy egy ilyen otthon csak kisebb vagyon feláldozása árán valósítható meg, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha minőségi darabokat válogatunk össze és azokat jó érzékkel vegyítjük a többi kiegészítővel, akkor elérhetjük a kívánt hatást.

A műrattan kerti bútorokkal nem foghatunk mellé, hiszen megjelenésükben elegáns, szinte mindenhová illő bútorcsaládról van szó. Egy műrattan teraszbútor sötét színeivel, letisztult vonalaival nem csupán dekoratív és időtálló megoldás, de kényelmes helyszíne a délutáni relaxálásnak, a nyári reggeliknek.

A műrattan bútor a valódi rattan természetes megjelenését, utánozhatatlan stílusosságát és esztétikus külső jegyeit idézi meg, de hozzáteszi a saját pozitív tulajdonságait is. A műrattant időtállósága és szívóssága ideális kerti bútorrá teszi, ami nem csupán szép, de praktikus is.

Nézzen körül nálunk!Párnatartó láda XL 155x80x90

Párnatartó láda XL méretben barna vagy szürke színben - megvédi párnáit a portól, nedvességtől vagy nemkívánatos állati látogatóktól, mint a szomszéd macskája
159 000 Ft 129 000 Ft
Áfával

Utolsó frissítés: hétfő, 20 január 2020 09:43