Pinterest
Facebook

BARBARA Exkluzív Kerti Bútor Teraszbútor Sarokgarnitúra

1 132 000 Ft 899 000 Ft
ÁFÁ-val, szállítási költség nélkül
Hozzáférhetőség

Szállítási határidő:

24h.gif


BARBARA exkluzív kerti bútor teraszbútor sarokgarnitúra ülőgarnitúra az Ön teraszára.


Design, kényelem, elegancia


A Barbara exkluzív kerti bútor teraszbútor sarokgarnitúra az elegáns megjelenésével és modern vonalaival meghatározza teraszának, kertjének hangulatát.

Tökéletes választás családi programokhoz, barátok fogadásához, esti borozásokhoz vagy egyszerűen csak a szabadban töltött idő kellemes eltöltéséhez.

 

 


A Barbara exkluzív kerti bútor teraszbútor sarokgarnitúra összeállítása, méretek (Szélesség/Mélység/Magasság):


Sarokgarnitúra mérete:   340 x 225 x 68 cm

Fotel mérete:                   95 x 85 x 68 cm
(opcionálisan rendelhető hozzá)

Lábtartó mérete:              85 x 85 x 30 cm     (opcionálisan rendelhető hozzá)

Asztal mérete:                 85 x 85 x 30 cm   vagy   142 x 85 x 30 cm

Párnavastagság:              12 cm


A Barbara exkluzív kerti bútor teraszbútor sarokgarnitúra méretei változtathatóak és összeállítása is módosítható vagy átrendezhető.

 

A Barbara teraszbútor vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást.
A vázszerkezet felületkezelése a legmodernebb porszórásos technikával történt, tökéletes a bútor megjelenése.

 


A Barbara kerti bútor sarokgarnitúra színösszeállítása harmonikus, a vázszerkezet és a párnahuzat erős kontrasztot nyújt, mégis kellemes érzést biztosít.


Az asztal lapja a bútor vázával megegyező felületkezelt alumínium, teljesen időjárásálló, kifejezetten kültéri használatra tervezték.

Az asztal mérete választható:  85 x 85 vagy 142 x 85 cm.


Párnák, szövetek


A párnák huzata kültéri bútorszövetből készült, teljesen időjárásálló, vízlepergető hatású.

A kiváló minőségű felső kategóriás szövetek kitűnően használhatók szabadtérben, jól bírják a szélsőséges időjárási viszonyokat, ellenállnak mind a nap, UV-fény, hő, csapadék és a fagy károsító hatásainak. Ideális kerti bútorok, terasz- bútorok, napozóágyak, árnyékolók és kültéri párnahuzat készítésére.


A megjelenésükben modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket, megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.
A bútorok a design mellett tökéletesen időtállóak, a szövet kitűnő mérettartóssága és rugalmassága hosszú időn keresztül biztosítja az exkluzív megjelenést és a kényelmes használatot.

 

Az ülő- és hátpárnák fehér színűek a garnitúra részét képezik.


A párnákban lévő szivacs "quick dry' rendszerű, lélegző, vízáteresztő, gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik.

A párnák huzata vízlepergető, de nem vízálló, így egy erős zápor vagy tartós eső esetén átázhat, de ez a párnák fenti tulajdonsága miatt nem jár azzal a kellemetlenséggel, hogy még napokig vizes marad a szivacs.


 

A Barbara exkluzív kerti bútor sarokgarnitúrához opcionálisan rendelhető fotel 199.000 Ft-ért és lábtartó elem 115.000 Ft-ért. Utolsó frissítés: péntek, 18 október 2019 01:03